Back to Question Center
0

Семантска Акции Топ Блокир WordPress Приклучоци Совети

1 answers:

Управување со веб-сајт на WordPress со широк и спам сообраќај може да биде малку бурните. Блокатор WordPress додатоците им помагаат на сопствениците на веб-страници за е-трговија да го блокираат несаканиот сообраќај и спамери кои потекнуваат од различни земји. Како маркетинг консултант, не треба да пропуштите да користите додатоци за WordPress за вашата веб-страница.

WordPress дава маркетинг консултанти можност да создаде одлични блогови и моќни апликации за дизајн. Ефикасна употреба на блокатори додатоци на WordPress им овозможува на сопствениците на веб-страниците да ги блокираат несаканите сообраќајни застои од специфични земји.

Мајкл Браун, водечки експерт од Семалт , ги дефинира тука најважните блогери на WordPress приклучоците кои ќе ви помогнат да спречите сообраќаен удар од поединечни земји.

Геолифирај WordPress приклучок

Geolify е еден од најдобрите блогери WordPress додатоци за употреба на вашата веб-страница. Geolify создава интерактивни слики, содржини и добива пристап до вашата локација на потенцијалните посетители. Сопствениците на веб-страниците кои користат WordPress приклучок уживаат привилегија да ги пренасочат најверојатно посетителите од еден URL до друг.

Geolify додаток се состои од геолокација, каде што сопствениците на веб-страниците можат да пристапуваат до блогот на WordPress користејќи скрипти и кодови. Вообичаено користени кодови вклучуваат геолофилатост и геолофиститамен.

Security plugin Centrora

Centrora е уникатен блокатор WordPress додаток дизајниран да понуди веб-сајт безбедносни решенија. Безбедносниот приклучок Centrora се состои од вградени скенери, решенија за бекап и огнениот ѕид. Сопствениците на веб-страниците кои користат приклучок за безбедност Centrora лесно идентификува малициозни скрипти, вируси и SQL инјекции.

Ново изданата безбедносна верзија на Centrora се состои од скенери за директориуми и скенери за датотеки..Овој приклучок за безбедност исто така се состои од други врвни функции како што се блокирање на одделни земји, системи за конфигурација на огнениот ѕид и напредни скенери.

iQ блок Земја Приклучокот

iQ blocker WordPress приклучокот им дава можност на сопствениците на веб-страниците да ги ограничат индивидуалните земји да пристапуваат кон содржината. Со приклучокот за блокирање на iQ блок, лесно можете да ги блокирате земјите што предизвикуваат спамирање и обиди за хакирање.

Како сопственик на веб-страница на WordPress, можете да одлучувате за блокирање на сите земји и освен за вашата IP адреса за пристап до вашата содржина. Додајте заштитен слој на вашата веб-страница на WordPress и блокирајте ги злонамерните посетители да пристапуваат кон вашата содржина.

Приклучок за блокирање на земја на IP2Location

IP2Location блокатор WordPress додаток им овозможува на клиентите да блокираат некои посетители од пристап до содржина. Овој додаток за WordPress поддржува и BIN податоци и IP2Location формати. Со IP2Location WordPress додаток, можете да се прилагодите на страница 403 и ги пренасочи посетителите кои потекнуваат од повеќе земји на кориснички страна.

Приклучок IP Geo Block

IP Гео Забрани додаток се состои од контрола на функција имиграција која им помага да го блокира обиди за најавување, малициозен пристап и спам пораки на вашиот сајт. IP Гео блокатор WordPress приклучокот поддржува безбедносни приклучоци, BuddyPress, лесно спасување и bbPress.

WP GEO Website Protection plugin

Приклучок WP GEO WordPress им помага на сопствениците на веб-страниците да го ограничат пристапот до несакани земји или поединечни IP адреси на вашиот сајт. Овој блокирач на додатоци на WordPress ги блокира посетителите кои потекнуваат од неповолни земји да пристапуваат кон содржината на вашиот веб-сајт.

Земја ИП Индивидуални пренасочувања

Ова е блокатор WordPress додаток кој им дава на сопствениците на вебсајт можност да го блокираат несаканиот сообраќај. Земја IP индивидуални пренасочувања додатокот користи извор и прелистувач колачиња гостите да ги пренасочи IP адреси блокиран земјата на предефинирани страна.

Приклучок за администраторски блок

Ова е еден од најдобрите блогери WordPress додатоци кои работат за блокирање и ограничување на пристапот до администраторските страници.

Wordfence Security plugin

Ова е најнапредниот блокер WordPress приклучок за блокирање на поединечни IP адреси, заштитен ѕид и безбедност за најава. Wordfence безбедносниот додаток се напојува со Threat Defender Feed, софтвер кој ги штити сопствениците на веб-страниците од хакирање.

Горенаведените блогери WordPress приклучоците им помагаат на сопствениците на веб-страниците да го ограничат пристапот на посетителите што пристапуваат кон содржината и нивните веб-страници. Преземете ги и инсталирајте ги овие функции за да ги блокирате сообраќајните застои од малициозни земји.

November 29, 2017
Семантска Акции Топ Блокир WordPress Приклучоци Совети
Reply